Laura Dinu ne aduce cu emoție poate cel mai sincer și cald moment de la Românii au talent 2021

Cele mai tari momente din culise cu Pavel Bartos și Smiley din sezonul 11 al show-ului Romanii au talent!

Laura Dinu a călătorit prin lume cu proiecte educaționale și a petrecut câteva luni la o mănăstire, iar acum vrea să afle dacă poate aduce ceva bun în lume cu muzica ei.Urmărește-mă pe Facebook
m. pavelbartos.ro​​

Urmărește-mă pe Instagram
pavelbartos​​

Urmărește-mă pe TikTok
vm.tiktok.com/sXba2v/​​

​Urmărește-mă pe Twitter
mobile. pavelbartosh​

Românii au Talent este un show tv difuzat de postul PRO TV, în cadrul căruia românii care cântă, dansează sau se pricep să facă lucruri interesante se luptă pentru premiul cel mare,
Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele emisiunii Smiley și Pavel Bartoș, care vor fi în permanență alături de concurenți și îi vor susține mai energic ca niciodată.
Jurații, Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2021.

Comentarii: 461 

 1. Paullinne Paullinne

  Paullinne Paullinne

  Doamne, parcă a venit un înger pe scenă și a adus cu ea atâta liniște și căldură și simplitate! Cât a cantat parca a stat timpul în loc! Cred că fiecare din noi ne-am regăsit la un moment dat printre versuri!!❤️

 2. Teodora Vameșu

  Teodora Vameșu

  O fata sensibila care trăiește ce canta și canta ce trăiește. De aceea transmite chiar și când vorbește. Parca e un vers dar cu mult adevăr. Sa fi sănătoasă, în rest cred ca știi ce vrei în viață. "Fii cu gânduri bune și sa crezi mereu, când nu vine nimeni vine Dumnezeu", ce frumos, asa este. Asta îți doresc și ție.Meritai un Golden buzz!!!

 3. Svetlana Tirziu

  Svetlana Tirziu

  A vrut sa transmita un mesaj si l-a transmis ....... N-ai cum, n-ai cum sa nu simti fiecare cuvant cantat. Ne-a ”atins” pe toti, de pretutineni, chiar daca recunoastem sau nu.

 4. Ionuț Manole

  Ionuț Manole

  O armonie perfectă între melodie, text și interpret. Excelent! Te pot asculta la infinit. Dumnezeu să te binecuvinteze!😇🙏

 5. Maria Carlionti

  Maria Carlionti

  O voce angelică, plină de emoție și pace...o frântură din cer! Fata aceasta poate trezi o Românie întreagă.

 6. Habagau Vasy

  Habagau Vasy

  Rămâi fara cuvinte , câta emoție si liniște a adus aceasta voce !

 7. Margareta Ichim

  Margareta Ichim

  Am ascultat și reascultat cântecul interpretat de Laura Dinu de multe ori și lacrimile nu au încetat să curgă pe obrajii mei și pe cuget! Ne-a reamintit că suntem diferiți dar în fața Lui Dumnezeu santem egali!

 8. Alexandru Pleniceanu

  Alexandru Pleniceanu

  Laura merita cel puțin un Golden Buzz .Dar standardul acestei emisiuni este sa dea Golden Buzz la toti circarii care aduc audienta

 9. Fjfk Cnxnnxnz

  Fjfk Cnxnnxnz

  Am crezut ca am murit si am ajuns in rai !!!! Indiferent ce se va intampla ,cred ca a fost un medicament si o speranta ! In timpuriile nesigure in care traim cred ca sufletul curat al aceste fete o sa ne trezeasca la realitate !!!!

 10. Dumitra Anghel

  Dumitra Anghel

  Pentru cine are urechi să audă acest mesaj a ajuns pînă în adâncul sufletului .......Dacă oamenii dimineața cit își beau cafeaua ar asculta acest cîntec lumea s ar schimba iar lui Dumnezeu nu i ar mai părea rău ca si a sacrificat fiul fără ca omenirea să se schimbe

 11. Oana Diaconu

  Oana Diaconu

  Ce frumos mai atins la suflet, nu ma satur sa te ascult, foarte mult adevăr, fiecare ne regăsim in melodia ta.... Când nu vine, vine Dumnezeu, asa este am simțit pe pielea mea ca Dumnezeu este tot timpul cu noi și nu ne lasă niciodată.... Dumnezeu sa te binecuvânteze cu sănătate și fericire fata frumoasa

 12. Mega_ iusti

  Mega_ iusti

  Real, emotionant si adevarat acest moment. Interpreatarea acestui mesaj este de calitate, atat prin interpretare cat si prin gestica. Comentarii de calitate de asemenea si din partea juriului. Jos palaria pentru ca exista oameni, printre oameni!

 13. David Andrei

  David Andrei

  Laura Dinu are Golden Buzz ul nostru!!...Juriul se identifică cu mesajul cântecului...de aceea nu au rămas strapunsi in inimă!!

 14. Vasile Inspirescu

  Vasile Inspirescu

  Dragă Laura Dinu, ai o sensibilitate și o trăire deosebite,iar mesajul tău transmis prin această prestație,exact cum trebuie( ca ton, voce și trăire scenică),era necesar și cu siguranță a sensibilizat multe inimi! Aprecierile juriului au accentuat foarte bine ceea ce ai reușit să transmiți! Sunt profund impresionat! Îți doresc multă sănătate și tot binele! Dumnezeu să te ocrotească și să te binecuvânteze!

 15. Luminita Doarbes

  Luminita Doarbes

  O citez pe Oana Pellea " Mi-e foarte, foarte dor de frumos si de bun... Mi-e dor de oameni delicati si buni. De oameni destepti si generosi. De educatie si traditie. Mi-e dor de bun simt si binevointa."

 16. Emanuela Estera Tschuertz

  Emanuela Estera Tschuertz

  Superb, Dumnezeu să-ți răsplătească faptul ca ai avut curaj sa spui ca AVEM. NEVOIE DE DUMNEZEU ca să fim cu adevărat fericiți. Ești talentata, om frumos! Dumnezeu sa ți se descopere in felul în care ai tu nevoie, fi binecuvântată de Domnul care a făcut cerul și pământul!

 17. Cristina Turcan

  Cristina Turcan

  Smiley te rugam sa faci o colaborare cu ea! Are vocea perfecta pentru sufletele multora dintre noi! Vrem sa o mai ascultam, asta e chemarea ei.

 18. Tanase Maria

  Tanase Maria

  Aveam nevoie sa aud asa ceva, m-a emotionat pana la lacrimi....,traim intr-o lume de SNOBI si ipocriti!

 19. Anca-Mihaela Peptu

  Anca-Mihaela Peptu

  Dintr-o mare sensibilitate se naste atata delicatete in versuri si cantare. Numai o fire asezata poate transmite atat de simplu simtamintele ei despre ceea ce este omul, cu bune si rele. Da, fiecare suflet are rana sa!Multumim!

 20. Istrate Virgil

  Istrate Virgil

  In fata asta regasesc blândețea,privirea si vocea unei maici de la Manastirea Voroneț care stia 3-4 limbi straine si explica turistilor straini ce vad ei acolo ! O priveam in timp ce le dadea detalii si ma gandeam ce om frumos este...